Köpa och sälja Internetreklam

Följande länkar är externa (dvs länkar till andra sajter) och relaterade till ämnet 'Sälja och köpa Internetreklam'.

Wikipedia Internetreklam
Internet började som ett icke-kommersiellt medium, finansierat av de institutioner som ansåg sig ha nytta av anslutning till nätet. Reklamen utnyttjar den gemensamma infrastrukturen och bekostas bara till en del av den som har nytta av den; reklam accepteras sällan i större utsträckning i traditionella internetfora, såsom usenet och e-post.

adtrade internetreklam
Internetreklam skiljer sig från annan reklam på flera sätt. En av de stora fördelarna med denna typ av reklam är att det är enklare att mäta resultatet och därför så är det också lätt att se om investeringen är lönsam eller ej.

Internetreklam är mer än banners och kampanjsajter
Enligt Sveriges Annonsörers undersökning från i december kommer 76% av annonsörerna att satsa mer på Internet under 2007.

Internetreklam på stark frammarsch
Nätet forstätter att vara den snabbast växande annons­kanalen och får dessutom draghjälp av nya annonsmöjligheter ­genom dataspel och mobil­telefoner


Några interna länkar till diverse ämnen:

Annonsplats   Köpa reklam   Köpa banner   Annonsmarknad   Förmedling av annonsutrymme   Sälja banner   Försäljning av annonsplats   Köpa bannerplats   Sälja webbreklam   Barnvagnar   Bostadsannonser   Barnartiklar  
Sitemap